Instagram

Inspiration

Statement

September 21, 2011


De 20 de ani vedem purtatori de pufoaice, barbati cu ciorapi albi si pantofi negri, camasi necalcate si pantofi prafuiti. In ultimii ani insa am constatat insa o grija tot mai pronuntata pentru comportament si pozitionare estetica. Se pare ca in sfarsit Bucurestiul incepe sa redevina un oras cosmopolit in care eleganta, extravaganta dandysmul si bunele maniere se pot intoarece.
Marturisesc ca sunt un indragostit de Bucuresti si faptul ca pana in prezent nu a devenit un centru urban articulat ma doare. Ma doare  mai ales faptul ca multi din cei care traiesc in acest oras sunt nepasatori. Cu toate acestea nu cred ca pasivitatea si indoleta ne pot aduce pe un drum bun. Ca sa constati miscare trebuie sa o provoci. Eu am decis sa o provoc.
Am 31 de ani si de cativa ani sunt indragostit de pantofi. Am citit, m-am documentat si in special am avut grija de ei. Cu timpul am descoperit ca, in lustruitul pantofilor poate fi o arta. Acestei arte i-am dedicate o buna parte din timpul meu si cred ca in acest moment pot impartasi si ajuta cu sfaturi si pe alti barbati care nu stiu de unde sa inceapa. Am sa postez pe acest blog texte si imagini care pot ajuta un barbat sa isi desavarseasca stilul si sa devina un domn.

Nu am insa pretentia ca as sti tot si nu vorbesc in sentinte. Daca aveti comentarii va rog sa faceti, daca aveti intrebari puneti-le si am sa incerc sa raspund cat pot de repede. Postarile mele nu vor avea ca subiect numai pantofii ci si costumul si alte articole barbatesti. Insa pantofii sunt coloana vertebrala.
Edward Green Brummel – editie aniversara 120 ani.
sursa:leffot
Va invite deci sa invatam impreuna ce sunt, cum se poarta, si cum ingrijim pantofii.

As mai dori sa spun ca pozele postate nu imi apartin cu foarte putine exceptii.

Claymoor

    Leave a Reply