Instagram

Inspiration

Frig si ceata

November 21, 2011
Odata ce iarna a venit e timpul sa schimbam incaltamintea de vara cu una adecvata. In principal daca pentru vara putem alege orice fel de producator pentru iarna parerea mea este sa apelam la englezi. Datorita conditiilor climaterice deosebite incaltamintea englezeasca (in special Tricker’s)

Tricker’seste cea mai adaptata anotimpului rece. Vom trece deci de la talpa de piele la talpa de cauciuc cu diversele variatii (vibram , dainit etc) datorita faptului ca in contact prelungit cu apa talpile de piele tind sa nu se comporte foarte bine. Daca insa ne deplasam in spatiu urban unde trotuarele sunt bine dezapezite putem apela si la talpile de piele simple sau duble.

Oricum pentru o tinuta eleganta ghetele cum ar fi cele de mai jos sunt o alegere buna fie ca sunt din piele simpla sau piele intoarsa.


Edward Green


Alden


G&GFoarte frumoase modele produce si Alfred Sargent pentru aceasta iarna.Mai jos doua modele superbe.

Alfred Sargent


Alfred SargentDaca trebuie sa optam pentru pantofi trebuie sa stim ca exista producatori cum ar fi Church care ofera acelasi model in doua variante de talpa piele si cauciuc.

Pentru anotimpul ploios putem apela cu incredere la galosi. In ultimul timp s-a pierdut obiceiul de a mai purta galosi (ce esti mos?) si rau s-a facut. De la galosii bunicului pana la galosii swims e o diferenta.

Pentru zilele nu foarte friguroase in care zapada topita cu sare este pretutindeni putem alege chiar cizme de calarie de cauziuc. Sunt elegante comode si practice.Pentru vreme foarte rea putem apela la extreme care sa ne mentina totusi in linia eleganta.

Oricum incaltamintea de mai sus este pentru oras. Daca iesim la o tura obligatoriu avem bocanc de iarna cum ar fi cel de mai jos. Pe carari de munte “pantofarii” nu sunt bine veniti.

  • Anonymous
    November 21, 2011 at 3:33 pm

    Imi place mult. Multe informatii folositoare

Leave a Reply