Instagram

Inspiration

AS Fordham, putina istorie si ceva poze. In Bucuresti de asta data…..

November 22, 2011

Si acum sa incepem cu putina istorie…Alfred Sargent & Sons a fost fondată de Alfred Sargent în 1899 în Rushden, Northamptonshire, regiune care se află în centrul Angliei si este faimoasa pentru încălţăminte.

scan0001 (3)

Alfred Sargent

 SargentAlfredFactory

Ieri…

In Northampton in prezent se afla 5 producatori consacrati de incaltaminte: Edward Green,John Lobb, Church’s, Crockett & Jones, si Trickers. Numarul lor a scazut semnificativ astfel incat la inceputul secolului erau aproximativ 100 de producatori iar la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial 45.

Alfred Sargent Factory 001
Si azi…

Compania Alfred Sargent & Sons este în continuare o afacere de familie la patra generaţie si produce încălţăminte de înaltă calitate in sistemul clasic englezesc “Goodyear Welted”. Ce reprezinta acest sistem si cum se fabrica un pantof englezesc “Goodyear Welted” intr-o postare viitore.

as_fordham_2

Un exemplu de pantof clasic englezesc pentru acest sezon este Alfred Sargent Fordham. Este o gheata din piele neagra de vital (box), cu varf, cu talpa din cauciuc dainite.

 as_fordham_4 (1)

Modelul este cu siret, 5 perechi cheutori si 3 perechi capse de agatare. sunt facute in system “goodyear welted” asa incat talpa poate fi foarte simplu schimbata de producator atunci cand se va uza. oricum gheata este foarte durabila , foarte comoda si poate fi purtata atat in afara orasului cat si in oras, fiind o alegere buna pentru sezonul de iarna.

 as_fordham_3 (1)

Pozele modelului de mai jos sunt ale unei ghete masuta 47 european size, 12.5 uk size, regular fit. a fost achizitionata pe internet de la un dealer serios. odata cu gheata se primeste cadou si o cutie mica cu crema shine saphir de la valmour. ideea acestor mici cadouri oferite clientilor, cadouri care surprind intr-un mod extrem de placut, ar trebui preluata si de comerciantii romani. pozele le puteti vedea mai jos.

 

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    Leave a Reply