Instagram

Inspiration

Ce au altii si noi nu…

December 15, 2011
In domeniul serviciilor hoteliere oferite clientilor de catre hotelurile high class din Bucuresti lucrurile incep sa se miste. Avem acum hoteluri gen Carol Parc Hotel  care ofera o serie de servicii tip majordomn. Cu toate acestea in restul hotelurilor din oras nu am vazut in lobby oferite servicii de lustruire pantofi, lucru extrem de util. 
Mandarin
Mandarin

Mandarin
Ca un exemplu, Hotelul Mandarin Oriental Hong Kong a inceput in luna Decembrie 2011 un parteneriat cu John Lobb pentru a oferi servicii profesionalizate de lustruire.

 In ianuarie 2012 va fi montat unul din cele 4 scaune de lustruire JL din lume si singurul din Hong Kong.

Lustruirea se va face de personal ce a beneficiat de instruirea lui Paul Brogden, care a lucrat la JL de peste 20 de ani si care a calatorit la Hong Kong pentru a ii invata pe viitorii “lustragii” arta lustruitului.
 Toate materialele vor fi produse JL. In pretul lustruirii intra atat serviciul oferit cat si ziarul si cafeaua pentru relaxare. Serviciul este oferit atat clientilor cat si vizitatorilor.

Astept deci ziua cand voi vedea la Athenee Palace, Radisson  sau Continental un asemenea serviciu la un pret decent. Binenteles ca un parteniat cu JL e o utopie insa un serviciu propriu nu e irealizabil. Plus ca ar fi o dovada ce civilizatie si de respect fata de clienti.Sa asteptam deci. Viitorul ne poate surprinde. Pentru ca traditie , dupa cum vedeti in pozele de mai jos, Bucurestiul are.


    Leave a Reply