Instagram

Inspiration

Misterul pantofului "brodat cu argint" si cu varf ascut. Margelatu' mai lipsea…

January 5, 2012
In cele ce urmeaza isi va face aparitia un personaj monden arhicunoscut de care cu greu scapi daca deschizi televizorul sau citesti tabloide.Si daca toate trebuie sa poarte un nume, numele lui este Catalin Botezatu si daca nu ar fi existat nu ar fi trebuit inventat. Nimeni nu pierdea nimic.

Daca iti faci abonament la Biblioteca si studiezi periodicele descoperi Revista Unica din 02.10.2008. Acolo dai peste titlul “Botezatu are pantofi de argint de 1500 de dolari“. Te miri de stire si citesti mai departe. “Nu întotdeauna un creator de modă ştie să se îmbrace. Sunt cazuri în care gustul în privinţa propriei persoane devine subiectiv şi nu întotdeauna inspirat. Nu este însă cazul lui Cătălin Botezatu (Nooooo!Nici vorba), care a venit zilele trecute la un eveniment monden îmbrăcat la patru ace şi încălţat cu o pereche de pantofi care au atras toate privirile. O culoare neagră, asortată cu restul ţinutei, dar şi o “plasă metalizată” deasupra. Misterul încălţărilor a fost lămurit de Botezatu, care a spus că poartă o pereche de pantofi Cesare Paciotti, ediţie limitată, brodaţi cu argint, pe care i-a cumpărat de pe Fifth Avenue şi pe care a dat 1500 de dolari. Fireşte că la un asemenea preţ toată suflarea a ridicat din sprâncene.” Ca sa vezi Bibicule…Fifth Avenue…arginti…plase de metal…elegant monser.


Dar ca lucrurile sa fie lamurite sa dam cuvantul venerabilului…
Mai am însă o pereche tot de la Paciotti, pe care mi-am luat-o de la Milano”, spune Botezatu.“Sunt pantofi de culoare neagră, acoperiţi în întregime de cristale Swarovski negre, cu un vârf ascuţit, pe care am dat mai bine de două mii de euro.M-am gândit mult până să-i cumpăr , m-am întors din drum, m-am răzgândit, însă până la urmă i-am cumpărat şi nu regret.Din păcate însă, până acum nu i-am purtat decât o dată, la un eveniment. Sunt pantofi care se pretează la un costum negru, simplu, care să compenseze cristalele care atrag.”. Aha…Cesare Paciotti deci. Ce Lobb, ce Green, ce Vass…Paciotti! Ce piele , ce talpuiri, cristale sa fie…M-am lamurit. Am fost scos din bezna in care traiam visand la pantofi invechiti. Viitorul e luminos.Luminat prin Cristale Swarowski. 

Autorul textului demn de Scanteia modei dambovitene  este  stimabilul domn Florin Ghioca. Merita mentionat. Parol! Ma inclin.

Poate pe viitor o sa indreazneasca sa ii ia un interviu Marelui Creator de Moda, Judecatorul in ale elegantei ai viilor si mortilor, Maestrul Botezatu, in care sa elucideze pretul pantofilor albi, misterul esoteric al pandantivului purtat pe pieptul epilat, daca maestrul are sau nu luxatie de genunchi  (doar poarta  baston, monser!), si cat a costat metrul de cotoare de carti… Sau poate ca interviul a fost deja publicat si vorbesc cu pacat…
Fara legenda. E insusi o legenda.
Raman in biblioteca. Daca dau de el va anunt.
    Leave a Reply

    downloadfilmterbaru.xyz nomortogel.xyz malayporntube.xyz