Instagram

Inspiration Tech

MAFTEI Vienna – Bespoke – Cronica unui pantof patinat.In Bucuresti.(IV).

May 8, 2012

Episodul trecut Part 3.

Pantoful final 

Dupa o asteptare lunga (din punct de vedere subiectiv; cand astepti ceva care iti place timpul are prostul obicei de a se dilata) dar scurta din punct de obiectiv (Maftei lucreaza foarte repede avand in vedere faptul ca vorbim de pantofi bespoke unde timpul de asteptare este destul de lung), saga pantofului meu patinat s-a incheiat, pantoful de mai jos plimbandu-se prin Bucuresti. 

Trebuie sa va spun ca sunt foarte multumit de cum a iesit, patina fiind pronuntata in zona de varf si zona posterioara si pierzandu-se apoi usor in zona mediana. Avand in vedere ca nu il tin in cutie ci intentionez sa il port in “regim normal de exploatare” pantoful are ca si optiuni pingica si blacheu de metal in varf. 
Ca si bonus pe langa pantof Maftei a adaugat in cutie: curea in culoare, saculet, crema de pantof, sanuri nelacuite.

Doresc sa multumesc pe aceasta cale pentru atentia acordata detaliilor cat si pentru serviciul ireprosabil domnilor Radu Morariu (Cotroceni) , Lucian Maftei (Viena) si last but not least doamnei Dana Morariu o prezenta mereu fermecatoare si o gazda primitoare.

Acestea fiind zise va las in compania pozelor si va asigur ca povestea urmatoarei perechi de pantofi va  fi urmarita si mai detaliu. Pana atunci la buna vedere.

 • Anonymous
  May 8, 2012 at 11:19 pm

  Absolut superb! De la pantofi pana la cutia de prezentare! Spune-mi te rog, la orice pantof comandat se primesc sanurile si cureaua? Intrebarea e cam “romaneasca” dar daca e asa pretul pare din ce in ce mai tentant pt. ca exceptand calitatea pantofului, niste sanuri de calitate sar de 50euro iar o curea de 100…

  Vali

  • claymoore
   May 9, 2012 at 3:32 pm

   Cureaua este separat. Pantofii vin cu sanuri personalizate dupa calapodul fiecaruia si cu saculeti.

 • Anonymous
  January 14, 2013 at 12:39 am

  Cum se numeste tipul acesta de talpa, din piele cu bucata aceea de cauciuc? Si cum e atasat cauciucul? Multumesc anticipat.

 • claymoore
  January 14, 2013 at 12:22 pm

  nu are o denumire speciala. Dupa finalizarea pantofului se lipeste talpica de cauciuc.Oricum este foarte rezistenta protejand talpa. In rest decizia de a avea sau nu talpica depinde de gust, unii spunand ca strica esteticii talpii.

 • Anonymous
  January 14, 2013 at 1:39 pm

  Nu stiu cat strica in materie de estetica, dar cu siguranta este foarte practica in lumea reala. Daca nu sari din masina direct in birou si mai si mergi putin pe jos cred ca adauga multa longevitate talpii. Multumesc de raspuns

 • claymoore
  January 14, 2013 at 4:30 pm

  intotdeauna cu placere

Leave a Reply