Instagram

Inspiration

Scuze in numele celor care nu stiu sa o faca.

November 15, 2012
Spatiul media a fost recent invadat de explozia de prost gust,  mitocanie si suburbanitate a candidatului USL sector 6 George Becali. Jignirile sunt produse pe banda rulanta la ore de maxima audienta sub privirile complice amuzate ale prezentatorilor de ambele sexe care gratuleaza politicos personajul cu apelativul “domnule Becali”. Nu numai ca suvoiul dejectiilor nu este oprit, el este incurajat tacit sau uneori pe de-a dreptul sa jigneasca in continuare. Codul Deontologic al Jurnalistului s-a evaporat. 
Daca in mod normal orice partid civilizat ar expulza din corpul sau un membru cu asemenea comportare grobiana, liderii partidului asa-zis liberal pastreaza o  tacere rusinoasa propunadu-l electoratului pentru a fi votat in sectorul 6 al Bucurestiului. Lideri “respectabili” de gazete nu iau nici o pozitie derapajele fiind trecute la stiri diverse sau la “sa radem cu Gigi Becali”. (Exceptie face dl.Tapalaga pe care tin sa il felicit pentru  initativa lansata pe facebook ). Mai mult jignirile se petrec de fata cu o serie de asa-zisi domni cu batiste cochete la rever care nu schiteaza nici un gest pentru a lua apararea unei doamne jignite, chiar daca sunt deacord sau nu cu opiniile ei politice. 

Costumele Brioni sau pantofii Lobb sunt doar alegeri ale unui domn, nu garantia ca este unul.  Garantia este data de evenimente de teste de acest gen la care foarte multi jurnalisti, oameni politici sau simpli oameni ai cetatii au picat.

William Lion Phelps spunea odata ca “The final test of a gentleman is his respect for those who can be of no possible service to him.” Nu sunt un fan al doamnei Tatoiu, orientarile si omniscienta ei deranjandu-ma aproape de fiecare data. Opiniile doamnei Pora nu s-au regasit de multe ori printre ale mele. Insa consider ca testul maxim este atunci cand ne facem auzita vocea pentru a apara drepturile incalcate ale acelora cu care nu suntem de acord, adica dreptul doamnelor Pora si Tatoiu de a fi tratate civilizat.

Va asigur stimate doamne ca nu toti suntem ca aceia care va jignesc, chiar si numai prin tacere. Va asigur ca suntem in acest oras un numar suficient de domni care se vor ridica in apararea domneavoastra cand sunteti jignite si va rugam sa primiti scuzele noastre in numele acelora care nu stiu sa o faca.

Claymoor.
    Leave a Reply